Velkommen i
Løsning IF

Har du lyst til at spille fodbold
- så er det Løsning IF

Klubben ønsker det skal være et rart sted
at komme både som spiller og forældre.  

Læs mere

 Tilmelding
og betaling

Skal du meldes til et hold kan du
betale dit kontingent her på siden.

Læs mere

Facebook

Genveje

Ny bestyrelse!

På vores ekstraordinære generalforsamling mandag den 28. november fik vi valgt en ny bestyrelse til Løsning IF, og klubben vil derfor fortsætte som hidtil. Fremover vil bestyrelsen bestå af en god blanding af kendte ansigter i klubben og en god del nye personer i bestyrelsen, og det bliver et rigtig fint mix. Vi er sikre på det bliver rigtig positivt for Løsning IF, så klubben kan udvikle sig positivt de kommende år for både ungdom og seniorer.

Den nye bestyrelse vil mødes første gang den 15. december, og herefter vil vi informerer nærmere ud omkring bestyrelsens medlemmer, samt hvilke poster de forskellige har, og få det på vores hjemmeside, så I kan se hvem der er med.
Ud over valget til bestyrelsen, blev der også valgt flere personer ind på forskellige andre poster og udvalg, som samlet set vil udvikle klubben og aflaste bestyrelsen i Deres arbejde til stor gavn for klubben.

Vi mangler dog at få besat posten som kasserer, så hvis I kender nogen der kunne hjælpe på denne post, så giv venligst besked.

Tak til alle for det flotte fremmøde til den ekstraordinære generalforsamling, som viser at der er mange der vil Løsning IF. Det er rigtig positivt og giver en god opbakning til den nye bestyrelse.

Med venlig hilsen
Den nye bestyrelse i Løsning IF


Sponsorer

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde den ønskede informaiton her på siden, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os