Henrik Vendelbo modtager sølvnål

Lars Olesen fra Dansk Boldspil Union havde taget turen til Løsning Stadion i fredags for at overrække sølvnålen til træner og bestyrelsesmedlem i Løsning Idrætsforening, Henrik Vendelbo, der kunne fejre 25 års jubilæum i klubben. - Du er en af hverdagens små helte og en ægte ildsjæl, fastslog repræsentanten fra Dansk Boldspil Union.

Han var tydeligt overrasket over, at klubhuset var fyldt til sidste plads af boldglade LIF’ere i alle aldersgrupper, men også uvidende om, at klubbens formand Dennis Sørensen i al hemmelighed havde ringet rundt for at informere spillere, familie og venner om begivenheden. - Jeg er helt mundlam, men jeg skal nok komme rundt til jer alle sammen.

Henrik betonede, at han med ungdomsafdelingen havde fået sit hjertebarn tilbage: - Jeg kæmper for LIF, så jeg tror nok, jeg fortsætter et par år endnu. Det passede formand Dennis Sørensen rigtig godt, der forinden havde forklaret, at Henrik Vendelbo rent faktisk er kommet i langt over 25 år i de kongeblås klub. - 25 år er mange år – i hvert fald i ægteskabet - så det er kanon godt gået, at du har været her i omkring 35 år. Vi er glade for at have dig i klubben, og dejligt du er kommet i bestyrelsen.

Vi siger tusind tak for Henrik's store arbejde i LIF og er glade for han fremadrettet fortsætter indsatsen.


Sponsorer

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde den ønskede informaiton her på siden, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os