SOLSKIN, GLADE BØRN OG MASSER AF FODBOLD

Det var essensen, da Ungdomsafdelingen i Løsning IF lørdag d. 1. april havde indbudt nye som gamle spillere til fælles opstartsdag – børn og forældre var mødt talstærkt op. Der var friske piger og drenge lige fra legebold til U12 inklusiv mange nye ansigter på alle hold.

Medlemmer af bestyrelsen tog imod nye spillere og fik guidet dem til deres respektive hold samtidig med, at der blev serveret kaffe for forældrene. Trænerne for de forskellige hold havde arrangeret forskellige spilleøvelser og selvfølgelig kampe. Der var god stemning, højt humør og røde kinder i alle lejre, og solen skinnede over stadion.
Der blev grillet pølser og alle børn fik en gratis fransk hotdog, sodavand og kage efter de havde fået sved på panden. Løsning IF takker for en dejlig dag og glæder sig til at fortsætte foråret udendørs og håber, at den gode stemning fortsætter.

Der skal lyde en særlig tak til Jørgen Kristensen, der forud for dagen havde gjort en stor indsats på både Løsning Skole og Stjernevejskolen med at informere om dagen samt der ud over at have initieret en indsamling af brugte fodboldstøvler mm., som nye spillere havde/har mulighed for at låne.

Også en stor tak til de forældre, der havde bagt kage til dagen og dem, der gav en hånd med i kiosken – Jeres hjælp er uvurderlig!

Se alle billederne fra dagen her: Billeder


Sponsorer

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde den ønskede informaiton her på siden, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os