LEGEBOLD I LIF

I Løsning spiller vi først og fremmest fodbold, fordi det er sjovt! Vi ønsker, at alle børn og unge, der spiller fodbold, bliver udfordret og udvikler sig som fodboldspillere. Vi tror på, at legen er en vigtig følgesvend i arbejdet med at udvikle. Løsning IF er en klub i bevægelse og er fyldt med ildsjæle som gerne vil bruge fodbold som et redskab til at skabe gode oplevelser for børn og unge.

Glæden til fodbolden starter i vores klub allerede ved legefodbold.

Legefodbold er en træning for børn i alderen 3 til 5 år, som gennem leg med bold og bevægelse, lærer bolden at kende og får lidt grundlæggende forståelse for, hvad en bane og et mål er.
Det kan være leg og øvelser med og uden bold. Børnene griber, kaster og sparker til bolde. De lærer at stoppe en bold, drible, løbe, hoppe og trille. Der fokuseres på børnenes leg med bolden, hvor bolden bliver brugt det meste af tiden. Til legefodbold skal børnene have succesoplevelser, som når det fx lykkedes dem at vælte en kegle med et spark til bolden tre gange.

Der er træning en gang om ugen i ca. 45 min.

Vi starter træningen Tirsdag d. 15.8.17 fra 17 – 17.45 på Løsning Stadion, så kom og vær med.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte Gitte på 61 69 50 54 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Sponsorer

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde den ønskede informaiton her på siden, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os