Menu

Årets Ildsjæl

image
01. marts 2024 kl. 16:56

 

Årets Ildsjæl i LIF blev uddelt til generalforsamlingen 27. februar

 

Udnævnelsen af og prisen til Årets Ildsjæl i Løsning IF går til en erfaren, dygtig og meget afholdt cheftræner – Kenneth Holmenlund.
I mange år har Kenneth som cheftræner fulgt årgang 2009. Årgangen er den største i klubben og har trukket spillere fra et stort opland. I perioder har Kenneth også haft ansvar for både årgang 2008 og 2010. De mange spillere har betydet, at Kenneth har ledt et større team af trænere. Sammen har teamet sat træningspas op, der tager højde for alle spillere. Kenneth har øje for bredden samt udvikling af den enkelte. I flere år har Kenneth ledt et hold, der har spillet med i de øverste rækker i Jylland. Endvidere også udviklet spillere, der i dag begår sig på både AC Horsens og Kolding Ifs første hold.

Som person er Kenneth et forbillede for alle spillerne, forældrene og for hele gruppen af trænere. Altid aktivt deltagende og konstruktiv på trænermøderne. Kenneths grundindstilling er, at han gerne vil hjælpe andre og bidrage omkring frivilligheden i Løsning IF.

Det er med stor glæde og taknemmelighed at bestyrelsen derfor udnævner Kenneth og tildeler ham prisen som Årets Ildsjæl i Løsning IF 2024 – tillykke!

 

Luk